• In prijs verlaagd

Bolderkar / Bolderwagen opvouwbaar blauw met luchtbanden + huif

€ 159,95
€ 139,95 € 20,00 korting

Deze mooie blauwe bolderwagen is voor stoere jongens en meisjes! Ideaal om mee te nemen op vakantie of naar het strand! Dit is een solide bolderwagen met zwart poedercoat stalen constructie en donker blauw polyester inlegdoek. Dit model is extra luxe uitgevoerd met speciale PU banden met huif. Het grote voordeel van de PU banden is dat ze niet lek kunnen gaan en het comfort hebben van gewone luchtbanden.

Aantal
Op voorraad

Deze mooie donker blauwe bolderwagen is voor stoere jongens en meisjes! Ideaal om mee te nemen op vakantie of naar het strand! Dit is een solide bolderwagen met zwart poedercoat stalen constructie en donker blauwe polyester inlegdoek. Dit model is extra luxe uitgevoerd met luchtbanden. De bolderwagen rijdt hiermee nog soepeler over harde ondergronden. Het zachte (extra lange) handvat is uniek, deze zorgt ervoor dat u de bolderwagen op voldoende afstand kunt houden.

Met één handomdraai is de bolderwagen eenvoudig op te zetten en in elkaar te vouwen.

Eigenschappen:
Kleur: Donker blauw
Wielen: Luchtbanden
Velgen: Zwart
Frame: Zwart poeder coated
Maximale draagvermogen 75 kg
Makkelijk op te vouwen en op te bergen
Stevige stalen constructie
Doek van stevig polyester

Specificaties:
Opgevouwen 54 x 22.5 x 78.5 cm
Uitgeklapt  90 x 58 x 51 cm
Gewicht 11,8 kg

Als extra optie zijn er losse polyester doeken in verschillende kleuren verkrijgbaar: roze, rood, groen, grijs en zwart. Zo kunt u gemakkelijk uw bolderwagen veranderen in een andere kleur. Voorbeelden: Roze leuk voor de kleine prinsesjes onder ons, groen (camouflage) voor als u in de bossen wilt rijden, rood wanneer men goed wilt opvallen, zwart of grijs past goed bij een strak en moder

KS0790

Datasheet

Hoogte
58 cm
Breedte
51 cm
Diepte
90 cm

Je bent misschien ook geïnteresseerd in