• In prijs verlaagd

Bolderkar / Bolderwagen opvouwbaar groen met massieve wielen + huif

€ 139,95
€ 119,95 € 20,00 korting

Deze mooie groene bolderwagen is voor stoere jongens en meisjes! Ideaal voor mee op vakantie of naar het strand! Dit is een solide bolderwagen met zwart poedercoat stalen constructie en groen polyester doek.

Aantal
wordt geleverd vanaf 9 mei

Deze mooie groene bolderwagen is voor stoere jongens en meisjes! Ideaal voor mee op vakantie of naar het strand! Dit is een solide bolderwagen met zwart poedercoat stalen constructie en groen polyester doek. Het zachte (extra lange) handvat is uniek, deze zorgt ervoor dat u de bolderwagen op voldoende afstand kunt houden.
Bij dit model wordt een huif meegeleverd. Deze huif biedt schaduw, zodat je spullen in de bolderwagen met minder rechtstreekse zonnestralen te maken heeft.

Met één handomdraai is de bolderwagen eenvoudig op te zetten en in elkaar te vouwen.

Eigenschappen:
Kleur: Groen
Velgen: Zwart
Frame: Zwart poeder coated
Huif: Groen
Maximale draagvermogen 75 kg
Makkelijk op te vouwen en op te bergen
Stevige stalen constructie
Doek van stevig polyester
Grote massieve zwenkwielen om makkelijk te rijden

Specificaties:
Opgevouwen 54 x 22.5 x 78.5 cm
Uitgeklapt 90 x 58 x 51 cm
Gewicht 11,8 kg

Als extra optie zijn er losse polyester doeken in verschillende kleuren verkrijgbaar: roze, rood, groen, grijs en zwart. Zo kunt u gemakkelijk uw bolderwagen veranderen in een andere kleur. Voorbeelden: Roze leuk voor de kleine prinsesjes onder ons, groen (camouflage) voor als u in de bossen wilt rijden, rood wanneer men goed wilt opvallen, zwart of grijs past goed bij een strak en modern outfit.

55328
2021-05-01

Datasheet

Hoogte
58 cm
Breedte
51 cm
Diepte
90 cm

Je bent misschien ook geïnteresseerd in