Mogelijke vertragingen i.v.m. drukte bij de transporteurs

Algemene Voorwaarden

Algemene informatie

BolderCar.nl is onderdeel van Firma van Rooijen gevestigd Industrieweg 10, 3442 AE Woerden. Telefoonnummer 0348 - 44 11 33, K.V.K nummer 71922393, BTW nummer NL858904779B01, Rabobank 325303266, IBAN NL52 RABO 0325 3032 66, BIC RABONL2U.

 

Koopovereenkomst

Kopen bij BolderCar.nl doe je veilig via internet bankieren bij je bank of je betaalt bij ons in de winkel. Op het moment dat de orderbevestiging per e-mail is verstuurd aan de klant is de koopovereenkomst tussen BolderCar.nl en de koper tot stand gekomen. BolderCar.nl behoudt zich het recht voor artikelen die niet binnen 8 dagen na het tot stand komen van de koopovereenkomst zijn betaald, te verkopen aan een andere klant.

 

Prijzen

Alle prijzen zijn inclusief Nederlandse omzetbelasting en exclusief andere heffingen van overheidswege en exclusief verzendkosten. Alle aanbiedingen van BolderCar.nl zijn vrijblijvend. Aanbiedingen geschieden onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de producten. Drukfouten blijven te allen tijde voorbehouden.

 

Levertijden / Verzendkosten

BolderCar.nl levert vaak binnen 2 werkdagen, na ontvangst van de betaling, mits op voorraad (het kan momenteel 1 tot 3 werkdagen langer duren door de genomen maatregelen). Wij leveren op het opgegeven afleveradres af. Bovengenoemde levertijden gelden als indicatie en niet als vastgestelde termijn. BolderCar.nl is nimmer aansprakelijk voor schade als gevolg van overschrijding van levertijden. BolderCar.nl zorgt voor bezorging per post of verzending op enige andere wijze. Voor het verzendklaar maken en het bezorgen betaal je het bedrag dat voor het afsluiten van de bestelling wordt aangegeven.

 

Boven de 60 euro betaal je (binnen Nederland en België) geen verzendkosten, daaronder slechts €5,95.

 

Extra kosten van de nalevering worden door de koper gedragen. BolderCar.nl hanteert een maximale levertermijn van 30 dagen. Na de maximale levertijd van 30 dagen heeft koper het recht de overeenkomst zonder opgaaf van reden te ontbinden en zal het geld worden teruggestort.

 

Annuleren van een order

Indien de order nog niet in het verzendproces zit, kan je de order gratis annuleren. Indien de order wel in het verzendproces zit, kan je de order op eigen kosten retour sturen. Je mag de zending ook weigeren aan de deur, maar dan worden de door ons gemaakte verzendkosten in mindering gebracht op de terug betaling. Deze kosten hangen af van de manier van verzending en zullen tussen de 20 en de 55 euro geschieden. 

 

Retourneren van gekochte artikelen

Heb je spijt van je aankoop of is het artikel toch te groot/klein? Geen probleem, want bij BolderCar.nl staat garantie en service hoog in het vaandel. Je kan het artikel ongemonteerd* en in onbeschadigde verpakking binnen 14 werkdagen terug sturen naar ons. Je ontvangt dan het geld terug met uitzondering van de verzendkosten. De kosten van deze retourzending zijn vanzelfsprekend voor jezelf.  Wij brengen €5,- in rekening per geretourneerd product voor de controle en verwerking.
De retour gestuurde producten moeten worden gecontroleerd en geïnspecteerd om weer te kunnen verkopen Indien is aangetoond dat de producten niet aan de overeenkomst beantwoorden, heb je de keuze de betreffende producten tegen retournering daarvan te laten vervangen door nieuwe producten, dan wel je geld terug te krijgen.

*Indien het artikel reeds gemonteerd is geweest kunnen wij het artikel terug nemen tegen de helft van de aanschafprijs.

 

Afbeeldingen op de website

Afbeeldingen kunnen afwijken, zo gebruiken wij soms één afbeelding voor meerdere maten bolderwagens. Kijk daarom altijd naar het aangegeven formaat in de titel.

BolderCar.nl is nimmer aansprakelijk voor schade of kosten voor het gebruik van een afbeelding wat afwijkt van de werkelijkheid.

 

Gegevensbeheer en privacy

Door het creëren van een account worden je persoonsgegevens opgenomen in het klantenbestand van BolderCar.nl. Alle gegevens die je aan ons doorgeeft worden enkel gebruikt voor interne- en automatische verwerking in het kader van een verantwoord klantenbeheer en bedrijfsvoering voor de verkoop, zoals het verwerken van bestellingen en klantenbeheer. Wij verstrekken geen gegevens aan derden die uw persoonlijke levenssfeer aantasten, je ontvangt geen ongevraagde mail (spam) van ons. De wettelijke voorschriften met betrekking tot de bescherming van persoonsgegevens, zoals vastgelegd in de Wet Persoonsregistraties / de Wet Bescherming Persoonsgegevens, worden door BolderCar.nl nageleefd. Klanten hebben altijd de mogelijkheid hun eigen gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen.

 

Klachten of tips?

Klachten of tips, wij willen het graag weten! Je kan ons berichten op e-mail: [email protected]
Wij zullen er alles aan doen om klachten en of tips serieus te nemen en goed af te handelen!