Mogelijke vertragingen i.v.m. drukte bij de transporteurs

Veilig winkelen

Makkelijk betalen met iDeal

Met iDEAL kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat je direct koppelt aan het internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank of SNS Regio Bank dan kan je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

 

Betaal achteraf door te betalen met je Creditcard

Je hebt tot 21 dagen de tijd om een openstaand saldo op je creditcard af te lossen. Hierdoor kan je kopen en achteraf betalen. Tevens is de aankoop verzekerd tegen diefstal, verlies en beschadiging. 

 

Veilig winkelen

Bij BolderCar.nl winkel je veilig omdat de website beveiligd is met een SSL verbinding. Alle gegevens die tussen jouw computer en onze webwinkel worden uitgewisseld zijn voorzien van een versleuteling/encryptie.